lördag 25 december 2010

Julmiddagen

Julen firades som vanligt hos oss med systern och hennes familj, svärmor & svärfar, svågern och pappa. Hos oss inleder vi alltid julbordet med att äta fisken och sen går vi loss på köttet. På första tallriken låg vodka/limesill, senapssill, senapssill med honung och apelsin, rökt lax, gravad lax, avocado, creme fraiche, rödlök, rom, räkor, samt potatis. Sen var jag mätt, men man måste ju äta lite kött också. På den andra tallriken låg delikatessköttbullar, svärmors legymsallad, mimosasallad, hemmagjord kycklingleverpastej, skinka, äppelmos, senap och två olika korvar. Är det bara jag som äter skinkan med både äppelmos och senap?










-Mama Skogly ♥

1 kommentar:

  1. Har faktiskt inte testat äppelmos på julskinka, men det låter gott ihop med senapen

    SvaraRadera