lördag 4 december 2010

Smördegsinbakad brieost med hjortronsylt

Jag har svårt att bestämma mig för om detta är en förrätt eller efterrätt. Men man kanske inte ska bry sig om det. Ost, smördeg, sylt, det kan ju aldrig vara fel vad det än serveras som. Här kommer receptet på en riktig kaloribomb, och lite senare ska ni få receptet på en mycket god middag.


smördegsplatta
brieost
ägg
hjortronsylt

Ugn: 225 grader

Tina smördegsplattan och kavla ut den lite grann. Skär en bit brieost och lägg på plattan. Vik ihop och se till att det inte blir något hål för då rinner det goda ut. Pensla med ägg. In i ugnen i ca 10 minuter. Servera på dirren med hjortronsylt och gå upp minst 1 kg.












-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Det där låter ju farligt gott :-)

    SvaraRadera
  2. oj. oj. oj. jag dör. fy faaaaaaaaaasiken vad gott! jag älskar ju brie! och hjortronsylt. wiho!

    SvaraRadera