måndag 2 september 2013

Bruschetta med bondbönor, vitlökssmör och parmesan

Ja, det blev ju en liiiten laddning bondbönor i år. (Mental note to self: sätt fler bondbönor nästa år!) Det är lite trix med att få ut bönorna men sååå värt!



Bruschetta med bondbönor, vitlökssmör och parmesan

2 skivor baguett
ca 250 g bondbönor med skida
persiljevitlökssmör
parmesanost
salt och peppar

Tryck ut bönorna ur skidan och koka i ca 1-2 minuter. Skölj av och tryck ut dem ur hinnan. Salta och peppra.
Grilla eller rosta baguetteskivorna. Bred på persiljevitlökssmöret. På med bönorna och riv parmesan över. Servera på dirren!



-Mama Skogly ♥

4 kommentarer:

  1. Det här var igen något för mig, mums!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag förstod att det här skulle falla dig i smaken. ;)

      Radera
  2. Härlig färg på bönor! :)
    Kramar!
    //Lana

    SvaraRadera