söndag 6 april 2014

Chevréfyllda parmarullar

Enkla att göra och goda att mumsa på!



Chevréfyllda parmarullar

2 st

2 skivor parmaskinka
ruccolasallad
1 avokado
solrosfrön
crema de balsamico

Chevréröra:

70 g chevré (utan kanterna)
2 soltorkade tomater
4 svarta oliver
1 msk creme fracihe
3 stora blad basilika
lite olivolja
svartpeppar

Börja med röran. Mosa osten med creme fracihe och olivolja. Hacka oliver, basilikan och de soltorkade tomaterna. Vänd ner. Smaka av med svartpeppar.
Bred röran på parmaskinkan och rulla ihop. Dela rullen på mitten med ett snett snitt.
Lägg upp ruccolasallad och avokado på tallrik. Lägg rullarna på. Rosta solrosfröna i torr stekpanna och strö över anrättningen. Ringla crema de blasamico ovanpå.



-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar