torsdag 30 juli 2015

Smördegssnurror med sardeller

Dessa har jag bloggat om tidigare, men vi kör en repris. Goda, salta tilltugg. Tycker man inte om sardeller kan man göra dem utan. De blir supergoda ändå, jag lovar!


Smördegssnurror med sardeller

1 rulle färsk smördeg
tomatpuré
150 g riven västerbottensost
pizzakrydda
ett gäng sardellfiléer

Rulla ut smördegen och bred på tomatpuré. Lämna kanten längst ut så den fastnar när man sen ska rulla ihop den.
På med riven ost och pizzakrydda.
Hacka ansjovisen och fördela över smördegen.
Rulla ihop och låt vila kallt en stund.
Skär upp i centimeterstora bitar och lägg på bakplåtspapper.
In i 200 grader i ca 15 minuter.
De är godast ljummen.





-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar