tisdag 23 augusti 2016

Potatis- och räksallad med caesarsmak

Den här hade vi på buffébordet till kräftskivan. Jag hade gjort egen caesardressing och det receptet hittar ni här. Just den här är glutenfri eftersom vi gjorde egna krutonger på glutenfritt bröd.


Potatis- och räksallad med caesarsmak

4 pers

2 påsar caesarsallad (2x230g)
350 g skalade räkor
800g kokt potatis
1 knippa rädisor
1 citron
olivolja
salt
svartpeppar

Garnering:
50 g flagad parmesan

Tina och skala räkorna. Skär den kokta potatisen i bitar.
Blanda potatisen med caesardressingen och parmesanen från caesarsalladspåsarna samt 1 msk olja.
Krydda med 0,5 tsk salt och 1 krm svartpeppar.
Ansa och skär rädisorna i skivor.
Föredela salladen på ett fat. Toppa med potatis, räkor och rädisor.
Strö över krutongerna från påsen och flagad parmesan.
(recept från Allt om mat)



-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar