lördag 22 oktober 2016

Jätteräkor med chili, vitlök och persilja

Hur gott blev inte det här då? Mumselimumsig! Suuuperenkelt att göra och ack så gott! Traj änd lajk, mina vänner, traj änd lajk! Vannameiräkor som är okej för miljön, finns att köpa på Ica.


Jätteräkor med chili, vitlök och persilja

2 port

14 vannameiräkor
rapsolja
1 stor vitlöksklyfta
1 bit röd chili
persilja
1 lime

Tina räkorna.
Hetta upp olja i en stekpanna.
Hacka chili och vitlök.
I med räkorna, chilin och vitlöken.
Salta och peppra.
Rör runt tills räkorna blivit rosa, inte för länge, då blir de sega.
Häll upp på tallrik och spruta lite lime över.
Servera på dirren med ett gott bröd.
Sen är det bara att börja skala räkorna och doppa brödet i den goda oljan.


-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar