söndag 5 mars 2017

Fisk i ugn med gräddsås & bacon

Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den. Hur god som helst. Servera gärna bröd till som man kan suga upp det sista av såsen med.


Fisk i ugn med gräddsås & bacon

4 port

600 gram torskfilé
3 dl vispgrädde
1 paket bacon, tärnat och stekt(140g)
3 msk chilisås
0,5 dl hackad dill
1 msk pressad citron
ca 0,5 tsk salt
1 krm vitpeppar

1. Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Salta firren.
2. Blanda grädde, chilisås, citronsaft och peppar i en bunke. Slå det över fisken.
3. Strö över det stekta baconet.
4. Ställ in i 200 grader varm ugn ca 20 min.





-Mama Skogly ♥

11 kommentarer:

  1. Det här låter ju jättegott och enkelt recept, måste pröva detta snarast.
    Ha det gott. Britt-Marie S

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det tycker jag absolut du ska göra. Hoppas du tycker att det blir gott. Ha det gott du med! Med vänlig hälsning Erika.

      Radera
  2. Ser gott ut och inte så svårt Ska absolut pröva att att göra den Mvh Sonia T

    SvaraRadera
  3. Vad ska jag ha till fisken att äta, passar det med pressad potatis?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pressad potatis passar utmärkt. Hoppas du tycker det är gott om du provar!

      Radera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  5. Tycker inte om fisk men ville enda laga det till familjen. Ohh idag ska jag laga den igen. Var faktiskt riktigt gott.

    SvaraRadera
  6. Såååå gott! Men jag som är opererad för fetma skippade vispgrädde och använde mini matgrädde med bara 4% fett istället. Det blir lika krämigt och gott i alla fall ���� Ljuvligt och smakrikt.

    SvaraRadera